Skimming Blocker Kort

✓ Skyddar dina bank- och kreditkort mot trĂ„dlös skimning

✓ Supertunt kort

✓ Passar i alla plĂ„nböcker

✓ PĂ„verkar inte magnetremsa/chip pĂ„ övriga kort

✓ 5 Ă„rs livslĂ€ngd

Skyddar din plÄnbok med Skimskydd

Skimskydd skyddar din plÄnbok

Skydda din plÄnbok med Skimskydd (frÄn www.skimskydd.com).

Skimskydd skyddar dina bank- och kreditkort, och finns att skaffa pÄ www.skimskydd.com.

Skimskydd - Skydda dina bankkort

Skimskydd - Skydda dina bankkort

SÄ skyddar du dig mot kortbedrÀgeri

Skimskydd - Skydda dina bankkort

Skimskydds skyddskort ser ut som ett vanligt kreditkort och placeras i din plÄnbok, korthÄllare eller mobilfodral och skyddar dina betalkort. Skyddskortets störsÀndare aktiveras nÀr nÄgon försöker lÀsa av dina kort och gör din kortinformation olÀsbar.

Effektivt skydd mot trÄdlös skimning

Undvik kortbedrÀgerier

Ser ut som ett vanligt kort

Med skimming blocker kort ligger dina betalkort sÀkert i plÄnboken.

.

 

 

 

 

En bedragare kan kopiera ditt kort pÄ avstÄnd

En kortdedragare kan enkelt lÀsa av dina kortuppgifter trÄdlöst pÄ upp till 1 meters avstÄnd. Utrustningen som anvÀnds fÄngar upp radiosignaler frÄn ditt betalkort med alla dina kortuppgifter (som kortnummer, utgÄngsdatum och kortleverantör) snabbt plockas upp pÄ avstÄnd.

Lika enkelt som det Àr för dig att blippa ditt kort i kassan, lika enkelt Àr det för en tjuv att komma Ät dina kortuppgifter pÄ upp till 1 meters avstÄnd. Det rÀcker alltsÄ med att bedragaren stÄr i nÀrheten av dig i t.ex. kassakön eller pÄ bussen för att dina kortuppgifter ska bli stulna.

SkimSkydd skyddar dina bank- och kreditkort

Idag stödjer mÄnga bank- och kreditkort RFID-teknik, vilket innebÀr trÄdlös avlÀsning av kortuppgifterna. Skimskydd Àr ett RFID-skyddande kort som gör att du undviker att bli skimmad. Den passar in i de flesta plÄnböcker och blockerar RFID signalerna och gör att tjuven inte kan lÀsa av dina kontouppgifter.

Med Skimskydds anti-skimmingkort undviker du att ditt nya bankkort blir skimmat. Du köper det online pÄ www.skimskydd.com.

 

Hur fungerar Skimming Blocker?

NĂ€r nĂ„gon med en NFC-lĂ€sare kommer nĂ€ra dig sĂ„ aktiverar det elektromagnetiska fĂ€ltet frĂ„n NFC-lĂ€sare omedelbart SkimSkydd. Det skickar ut en störningsssignal, vilket gör alla andra kort “osynliga” för lĂ€saren. Kortet blockerar HF RFID-signaler pĂ„ 13,56 MHz, helt utan batterier.

 

Passar SkimSkydd i en plÄnbok?

SkimSkydd Àr ett  RFID-skyddskort Àr lika stort som ett vanligt kontokort och placeras i plÄnboken eller kreditkortsfodralet / mobilfodralet som har kreditkortsuttag, tillsammans med de andra korten. Det ser ut som ett vanligt betalkort, men innehÄller en störsÀndare som stör de signaler en scanner skickar ut nÀr den försöker att lÀsa av dina kort.
Om du utsÀtts för ett skimmingförsök sÄ aktiveras SkimSkydd av den inkommande signalen och skickar ut en störningssignal som blockerar alla försök till avlÀsning.

 

 

Hur blir man skimmad?

Dagens ficktjuvar blir allt frÀckare. Idag kan man pÄ nyare kreditkort med hjÀlp av en liten handskanner enkelt skanna av ett kort och ta ut pengar frÄn kortet, utan att du som kreditkortsÀgare mÀrker nÄgonting. SkimSkydd gör du det lite svÄrare för tjuven att lura dig.

SkimSkyddkort gör vilken plÄnbok eller handvÀska som helst RFID skim-sÀker. Kortet tar energin frÄn den s.k NFC/RFID-skannern och skapar ett elektroniskt fÀlt som gör kreditkortet osynligt för skannern. Inget batteri behövs och du Àr skyddad dygnet runt Äret om genom patenterad e-fÀltteknik mot elektroniska ficktjuvar.